ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Επιχειρηματική Πληροφόρηση
27/06/2016
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

 

 

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσης των μελών του και στην προσπάθειά του να προστατέψει και να προασπίσει τις επιχειρήσεις – μέλη του από κινδύνους εμπορικού ρίσκου, υπέγραψε συμφωνία με εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο των Συμβούλων Επιχειρήσεων, για την παροχή εμπορικών και οικονομικών πληροφοριών που σχετίζονται με την συναλλακτική συμπεριφορά (πχ ακάλυπτες επιταγές, συναλλαγματικές, διαταγές πληρωμής, κατασχέσεις).

 

Τα μέλη του Επιμελητηρίου θα μπορούν, συμπληρώνοντας μια φόρμα εντύπου, να ζητάνε πληροφορίες αναγράφοντας την επωνυμία, τη διεύθυνση και το Α.Φ.Μ. του υποψήφιου πελάτη τους. Το συμπληρωμένο έντυπο θα το μεταβιβάζουν στη συνέχεια στο Επιμελητήριο μέσω fax και το Επιμελητήριο, από τη στιγμή που θα μεταβιβάσει το αίτημά του μέλους του στην εταιρία, θα απαντάει σε αυτά, άμεσα, με faxή με e-mail.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι οι πληροφορίες που θα λαμβάνουν τα μέλη από το Επιμελητήριο, είναι εμπιστευτικές και θα χρησιμοποιούνται μόνο για ενδοεπιχειρησιακή χρήση.

 

Επισυνάπτουμε στη συνέχεια το υπόδειγμα του εντύπου, που πρέπει να αποστέλλουν συμπληρωμένo τα μέλη του Επιμελητηρίου, για να τους παρασχεθεί η συγκεκριμένη υπηρεσία εντελώς δωρεάν.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
Έντυπο Εντολής Ζήτησης.pdf