ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Στην 85η ΔΕΘ συμμετέχει το Επιμελητήριο Χαλκιδικής με επιχειρήσεις-μέλη του
08/09/2021
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Στην 85η ΔΕΘ συμμετέχει το Επιμελητήριο Χαλκιδικής  με επιχειρήσεις-μέλη του

 

Στην 85η ΔΕΘ συμμετέχει το Επιμελητήριο Χαλκιδικής σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ), στεγάζοντας στο Περίπτερο 3 τις επιχειρήσεις-μέλη του.

 

Η φετινή Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπου τιμώμενη χώρα είναι η Ελλάδα,  διοργανώνεται από τις 11-19 Σεπτεμβρίου 2021, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, αποστέλλοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα για την επανεκκίνηση της οικονομίας, με κεντρικό θεματικό άξονα της Έκθεσης το Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον της χώρας, με την ευκαιρία και της επετείου των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

 

Η ΔΕΘ θα υλοποιηθεί παράλληλα με το 2o Thessaloniki Helexpo Forum (13 έως 17 Σεπτεμβρίου), την θεσμοθετημένη πλατφόρμα διαλόγου, η οποία θα φιλοξενήσει την πολιτική και επιχειρηματική ηγεσία, θίγοντας όλα τα κρίσιμα θέματα, τα οποία έχουν αναδειχθεί μέσα στην πανδημία.

 

Για την ασφαλή διεξαγωγή της φετινής διοργάνωσης, η ΔΕΘ-ΗELEXPO, σε συνεννόηση με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, έχει συντάξει ειδικό υγειονομικό πρωτόκολλο, με τις ιδιαίτερες ρυθμίσεις λειτουργίας της Έκθεσης, κατά την παραμονή και κυκλοφορία εκθετών και επισκεπτών.

 

Στο πλαίσιο αυτό, το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, που εμπράκτως στηρίζει την επιχειρηματική δραστηριότητα των μελών του και τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, αποφάσισε και φέτος την ενοικίαση εκθεσιακού χώρου στο Περίπτερο 3, stand B1.

 

Οι επιχειρήσεις της Χαλκιδικής που θα συμμετέχουν είναι :

 

1. ΒΑΛΟΔΗΜΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  «RE/MAX Metron»      

 

          Μεσιτικές υπηρεσίες

 

2. ΣΑΒΒΑΣ ΛΙΝΑΡΔΗΣ ΜΟΥΤΑΦΗ ΔΑΦΝΗ & ΣΙΑ ΟΕ

 

              Επεξεργασία – Συσκευασία Ελαίων

 

3. ΚΑΡΑΒΑΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

           Παραγωγή ξυλόμαλλου – Προσανάμματα

 

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή