ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής διοργάνωσε την 2η τηλεδιάσκεψη με τους συλλογικούς φορείς του Νομού, την Παρασκευή 12/03/2021.
16/03/2021
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής διοργάνωσε την 2η τηλεδιάσκεψη με τους συλλογικούς φορείς του Νομού, την Παρασκευή 12/03/2021.

 Συμμετείχαν μέλη του Δ. Σ. του Επιμελητηρίου, εκπρόσωποι των συλλόγων του Νομού, ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής κος Τάσιος καθώς και στελέχη του.

 Την εκδήλωση τίμησαν με την συμμετοχή τους ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κος Γιάννης Γιώργος και ο Πρόεδρος της ΠΟΕΦΕ κος Καμπάνης Βασίλης.

 Στην εκδήλωση που διήρκησε τρεις ώρες, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας που απασχολούν τον επιχειρηματικό κόσμο της Χαλκιδικής, αλλά και για τις παρεμβάσεις του Επιμελητηρίου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νομός μας.

 Ο Αντιπεριφερειάρχης κος Γιώργος ενημέρωσε για τις θέσεις της ΠΚΜ σχετικά με την πανδημία και για έργα τα οποία αφορούν την ανάπτυξη της Χαλκιδικής.

 Τις φοροτεχνικες συμβουλές και ενημερώσεις, καθώς και λογιστικές διευκρινήσεις, έδωσε ο Πρόεδρος της ΠΟΕΦΕ κος Καμπάνης.

 Ο πρόεδρος του ΤΟΧ κος Τάσιος ενημέρωσε για τις εξελίξεις στον τουριστικό τομέα ενόψει του επικείμενου ανοίγματος του τουρισμού. Επίσης παρουσιάστηκε ο προγραμματισμός των δράσεων του ΤΟΧ για το 2021 και ακολούθησε διαλογική συζήτηση με τους εκπροσώπους των συλλόγων και των στελεχών του ΤΟΧ, με προτάσεις για την αύξηση της επισκεψιμότητας του Νομού. Όλοι οι προβληματισμοί και οι ερωτήσεις που τέθηκαν κατά τη συνεδρίαση καταγράφηκαν, ώστε να εξεταστούν εκτενέστερα από τους θεσμικούς φορείς.

 Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι έλαβαν μέρος στην τηλεδιάσκεψη.

 Μέσα στις δύσκολες συγκυρίες που διανύουμε, αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά, πως τέτοιου είδους συνέργειες και συνεργασίες, μπορούν να αποφέρουν θετικά αποτελέσματα για τον επιχειρηματία αλλά και τον τόπο μας.

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή