ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στον Νέο κύκλο e - σεμιναρίων για τους επιχειρηματίες
23/12/2020
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στον Νέο κύκλο e - σεμιναρίων για τους επιχειρηματίες

                                                                
 

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στα πλαίσια της προσπάθειας συνεχούς κατάρτισης και εκπαίδευσης των μελών του, εναρμονισμένο πλήρως με τη νέα πραγματικότητα που έχει δημιουργήσει η πανδημία του COVID-19, διοργανώνειΔΩΡΕΑΝ διαδικτυακά εκπαιδευτικά σεμινάρια _online conference,  με την καταξιωμένη εταιρία Συμβούλων Επιχειρήσεων Alpha Plan Consultants με πολυετή εμπειρία στον χώρο της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και  της επαγγελματικής εκπαίδευσης .

 

Έχει ήδη πραγματοποιήσει με επιτυχία δύο σεμινάρια, «Οργάνωση και Διοίκηση Μικρομεσαίων επιχειρήσεων» καθώς και «Ψηφιακή Αναβάθμιση Επιχειρήσεων – Κοινωνικά Δίκτυα», όπου το εκπαιδευτικό υλικό από τους εισηγητές, είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου μας www.epichal.grστο μενού ΔΡΑΣΕΙΣ _ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ.

 

Τα διαδικτυακά σεμινάρια θα συνεχιστούν να διοργανώνονται ΔΩΡΕΑΝ για όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής και από το νέο έτος. Προκειμένου όμως να επιλέξουμε την θεματική ενότητα των εκπαιδευτικών σεμιναρίων που ενδιαφέρει τους επιχειρηματίες να παρακολουθήσουν, ζητάμε τη συμμετοχή τους και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, συμπληρώνοντας ένα ερωτηματολόγιο, μέσα από το οποίο θα επιλέξουν τη θεματολογία των σεμιναρίων που τους ενδιαφέρει.

 

Το ερωτηματολόγιο, με θέμα «Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Σεμιναρίων», μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος επιχειρηματίας να το συμπληρώσει, στο παρακάτω link :

 

https://forms.gle/6xmci6HghqrFZh2r7

 

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής: 2371024200 & 2371024300, e-mail: info@epichal.gr, υπεύθυνος κος Μήντος Δημήτριος.

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ e-ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ.pdf