ΔΡΑΣΕΙΣ   /   ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Κόστος επιχειρηματικών αποστολών Επιμελητηρίου Χαλκιδικής για το έτος 2017
23/01/2017
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΤο Επιμελητήριο Χαλκιδικής στα πλαίσια της προσπάθειάς του για την ενίσχυση του τουριστικού τμήματος και της εξωστρέφειας των Επιχειρήσεων, ανακοινώνει ότι θα λάβει μέρος σε Τουριστικές Εκθέσεις και θα πραγματοποιήσει οδικές Επιχειρηματικές Αποστολές σε χώρες των Βαλκανίων.  Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου αποφάσισε να επιδοτήσει εξολοκλήρου το κόστος της οδικής μεταφοράς των συμμετέχοντων μελών του από τη Χαλκιδική προς τις Εκθέσεις Τουρισμού και αντίστροφα, και τα μέλη του θα επιβαρυνθούν μόνο με το κόστος διαμονής. Το Επιμελητήριο θα συμμετάσχει στις παρακάτω τουριστικές εκθέσεις:

1.    TTR 2017, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας το χρονικό διάστημα από 16 έως 19 Φεβρουαρίου 2017 και διαμονή (τρείς διανυκτερεύσεις) σε δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο RAMADA PARK HOTEL, με κόστος συμμετοχής 113,00 € / άτομο (για το μονόκλινο επιπλέον χρέωση 58,00 €/ άτομο).

2.    ITTFA 2017, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Βελιγράδι της Σερβίας το χρονικό διάστημα από 23 έως 26  Φεβρουαρίου 2017  και διαμονή (τρείς διανυκτερεύσεις) σε δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο BEST WESTERN SUMADIJA με κόστος συμμετοχής 103,00 €/άτομο (για το μονόκλινο επιπλέον χρέωση 83,00€/άτομο).

Στις εκθέσεις τουρισμού δικαιούνται να λάβουν μέρος οι επιχειρηματίες – μέλη του Επιμελητηρίου που ασχολούνται με τον τουρισμό (ενοικιαζόμενα δωμάτια, κάμπινγκ, κατασκηνώσεις, γραφεία γενικού τουρισμού, ενοικιάσεις μεταφορικών και πλωτών μέσων) και έχουν εξοφλήσει τις οικονομικές τους εισφορές προς το Επιμελητήριο και το 2016. Στο κόστος των αποστολών περιλαμβάνονται τα έξοδα μεταφοράς και μετακίνησης με λεωφορείο, διαμονή (τρείς διανυκτερεύσεις) στα προαναφερόμενα ξενοδοχεία με πρωινό, σε δίκλινα δωμάτια, συνοδό κατά τη διάρκεια της αποστολής, ασφάλεια αστικής ευθύνης.
Δηλώσεις συμμετοχής στο τουριστικό πρακτορείο “PETKOGLOU TOURS”.

Υπεύθυνος επικοινωνίας κος Πέτκογλου Νικόλαος, στο fax 23740 25023 , τηλ. 23740 25350 ή στο στο e-mail: petkogloutours@gmail.com.


Παρακαλούνται οι επιχειρηματίες-μέλη που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις τουριστικές αποστολές, να επικοινωνήσουν με το τουριστικό γραφείο που προαναφέρεται.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή