ΠΑΡΟΧΕΣ   /   ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Ενημέρωση για την Κάρτα Μέλους
13/06/2016
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Κάρτα Μέλους

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής συνεχίζοντας την προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών του, διανέμει δωρεάν στα μέλη του την 'Κάρτα Μέλους Πολλαπλών Χρήσεων'.

Εκτός από την ευκολότερη επικοινωνία των μελών μας με το Επιμελητήριο, μέσω της κάρτας, έχουν ήδη επιτευχθεί σοβαρές εκπτώσεις στα νοσήλια μεγάλων νοσηλευτικών ιδρυμάτων της Θεσσαλονίκης, στις τιμές μεγάλων ξενοδοχείων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης καθώς και σε παιδικές κατασκηνώσεις για τα παιδιά των μελών μας.

Θέλοντας να ενισχύσουμε τα προνόμια της Κάρτας Μέλους και με έκπτωση στις αγορές προϊόντων από καταστήματα της Χαλκιδικής, παρακαλούμε όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να προσφέρουν κάποια έκπτωση σε παρεχόμενα προϊόντα ή υπηρεσίες στους κατόχους αυτών των καρτών, να ανοίξουν το παρακάτω έγγραφο με την αίτηση προσφοράς έκπτωσης και να στείλουν την προσφορά τους στο e-mail: info@epichal.gr.

Τα ονόματα, οι διευθύνσεις και οι προσφορές των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων με την κάρτα μέλους αναφέρονται στο παρακάτω επισυναπτόμενο έγγραφο.

Οι νέες επιχειρήσεις που παρέχουν προσφορά δημοσιεύονται εκτός από την ιστοσελίδα και στο περιοδικό του Επιμελητηρίου.

Οι επιχειρήσεις που προσφέρουν έκπτωση στα μέλη μας εφοδιάζονται με ειδικό σήμα το οποίο θα είναι αναρτημένο στις εισόδους των επιχειρήσεων.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΟΥΦΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
Αίτηση Προσφοράς Κάρτας Μέλους
Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με την Κάρτα Μέλους.xls